Standard Operating Procedures (SOP) Academic Services

The following is the Standard Operating Procedure (SOP) for Academic Services at the State University of Malang Sports Coaching Education Study Program:

1. SOP for Application for Leave of Absence (SOP Permohonan Cuti Kuliah)
  2. SOP for Thesis Guidance (SOP Bimbingan Skripsi)
  3. Post Thesis Examination SOP (SOP Pasca Ujian Skripsi)
  4. SOP for Implementation of Academic Guidance (SOP Pelaksanaan Pembimbingan Akademik)
  5. SOP for Practicum Implementation (SOP Pelaksanaan Praktikum)
  6. SOP for Implementation of Graduate Judiciary (SOP Pelaksanaan Yudisium Lulusan)
  7. SOP for the Formation of KKM-KBM (SOP Pembentukan KKM-KBM)
  8. SOP for Transfer Student Admission (SOP Penerimaan Mahasiswa Transfer)
  9. SOP for Determination of Course Lecturers (SOP Penetapan Dosen Pengampu Mata Kuliah)
  10. SOP for Determining Academic Advisors (SOP Penetapan Dosen Pembimbing Akademik)
  11. SOP Determination of Supervisors and Examiners (SOP Penetapan Pembimbing dan Dosen Penguji)
  12. SOP for Student Activity Development (SOP Pengembangan Kegiatan Mahasiswa)
  13. Learning Device Development SOP (SOP Pengembangan Perangkat Pembelajaran)
  14. Final Project Supervisor Replacement SOP (SOP Penggantian Dosen Pembimbing Tugas Akhir)
  15. SOP for Changing Lecture Hours (SOP Penggantian Jam Kuliah)
  16. SOP for Extension of Study Period (SOP Perpanjangan Masa Studi)
  17. Student Proposal Seminar SOP (SOP Seminar Proposal Mahasiswa)
  18. SOP for Thesis Examination (SOP Ujian Skripsi)
  19. SOP of Lecturer Teaching Load Planning (SOP Perencanaan Beban Mengajar Dosen)